Turiştii fac primele rezervări la Rânca pentru Revelion

Deși mai sunt aproximativ patru luni până la trecerea dintre ani, cei care nu vor să petreacă Revelionul acasă deja au început să se orienteze. Ca de obicei cabanele și pensiunile din zona Rânca sunt la mare căutare. Turiștii deja au început să-și facă rezervări, iar cei care se grăbesc să achite un avans până la începutul lunii octombrie vor beneficia de reduceri. Cabanierii susțin că acesta va fi un an bun, iar solicitările sunt foarte multe.

Dacă vara a trecut, deja gorjenii se gândesc la iarnă, dar mai ales unde să-și petreacă sărbătorile. Deja site-urile de specialitate sunt pline cu oferte, iar cei care vor să aibă parte de un Revelion reușit deja își fac rezervări. Așa cum era de așteptat zona Rânca va fi și de această dată plină de turiști la trecerea dintre ani, asta pentru că deja cabanierii au început să fie luați cu asalt de cei care vor să-și petreacă Revelionul la munte. S-au făcut și rezervări, iar prețurile nu sunt deloc mici. De exemplu închirierea unei cabane variază între 4.000 de lei și 16.000 de lei în funcție de numărul de camere, dar și de numărul de zile pe care turiștii le vor petrece acolo.

Sunt și cabanieri care organizează Revelionul, iar cazarea și masa pentru o persoană variază între 900 și 1.200 de lei, însă pachetele pentru un cuplu pot ajunge și până la 1.200 de euro în funcție de facilitățile oferite de pensiune. În aceste prețuri intră cazarea și masa de Revelion. Pentru cei care achită un avans până la 1 octombrie sunt și oferte. Fie primesc un discount de 10% din valoarea sejurului, fie un week-end gratuit spre final de sezon. „Aceste prețuri par să nu-i sperie pe turiștii care deja sunt în discuții cu cabanierii și fac rezervări. Am primit foarte multe telefoane de la cei care vor să-și petreacă Revelionul la Rânca. Majoritatea sunt gorjeni, dar și din județele învecinate și chiar București. Vreau să vă spun că nu mă așteptam. Sunt  uimită. Deocamdată nu am închiriat pensiunea, că sunt în negocieri cu mai multe grupuri. Cei care vor trimite primii avansul aceştia o vor închiria. În mod sigur nu o să rămân cu ea liberă. Nu mă așteptam să fie atâtea cereri. Să știți că nu este numai la pensiunea mea așa, ci cam peste tot”, a declarat un cabanier.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: