Ultimele oferte de Revelion

Agenţiile de turism din judeţul nostru au scos la înaintare şi ultimele oferte de Revelion. Acestea nu sunt deloc de neglijat având în vedere că hotelierii au făcut reduceri de până la 30% din tarifele anunţate iniţial motiv pentru care cei mai mulţi târgujieni au fost ispitiţi pe loc.

Târgujienii au fost foarte încântaţi de ultimele oferte scoase la bătaie de agenţiile de turism şi au ales destinaţii interesante, atât în ţară cât şi în străinătate, pentru petrecerea Revelionului. Până şi reprezentanţii agenţiilor de turism gorjene au rămas impresionate de reducerile cu care au ieşit pe piaţă marile hoteluri din staţiunile montane. „Ne aşteptam să iasă cu ceva nou care să atragă clienţii dar nu ne-am gândit că pot ieftini cu până la 30% din tarifele iniţiale, sunt nişte tarife excelente pentru această perioadă şi mai ales că este vorba de hoteluri de 3 stele”, a declarat Laura Dragu Popescu, administrator Gorj Turism.

Ofertele sunt atât pentru staţiunile montane din ţară cum sunt Braşov, Sinaia, Predeal dar şi pentru străinătate astfel încât un Revelion la Viena, în Austria, de pe 29 decembrie până pe 3 ianuarie costă 315 euro de persoană având totul inclus în preţ inclusiv masa festivă de Revelion şi o cină festivă pe 1 ianuarie.

Nici staţiunile noastre nu sunt mai prejos astfel încât pentru cine vrea să petreacă noaptea dintre ani la Herculane, de pe 30 decembrie până pe 3 ianuarie trebuie să scoată din buzunare 550 de lei pentru un pachet care cuprinde cazare, tichete de masă dar şi două mese festive.

Reprezentanţii agenţiilor de turism declară că locurile la aceste oferte au fost vândute nemaipomenit de bine şi că dacă la începutul sezonului s-au arătat neîncrezători acum pot spune că târgujienii au plecat în număr mare să petreacă Revelionul şi în alte locaţii. „Cel mai bine au mers staţiunile Rânca, Felix, Olăneşti şi Căciulata. Nu foarte mulţi târgujieni au plecat să petreacă Revelionul în străinătate dar oricum mai bine ca în alţi ani”, a declarat Laura Dragu Popescu.

Cei mai mulţi hotelieri au făcut reduceri şi pentru copiii celor care se hotărăsc să petreacă Revelionul alături de ei astfel încât copiii între 7 şi 14 ani au reducere la jumătate de preţ iar cei sub 7 ani nu plătesc nimic.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: