Un nou abuz al administraţiei reclamat de sindicalistul Bejinaru

Economistul de la Cariera Jilţ Nord, Bogdan Bejinaru, acuză din nou administraţia CE Oltenia de abuz după ce nu i-a fost aprobată solicitarea de intrare în concediu fără plată. Bejinaru spune că nu a primit nicio justificare în răspunsul formulat de conducerea carierei.

Mai mult decât atât, pentru că cererea nu i-a fost avizată de administraţie nu va putea să fie prezent astăzi la un proces pe care socrul său îl are cu CE Oltenia. „După mai multe scandaluri pe la Târgu Jiu mi-au dat un punct de vedere că nu ni s-a aprobat cererea mie şi colegului de sindicat, fără niciun motiv. Marţi am făcut altă cerere, până am terminat programul nu am primit un răspuns. Vulpe mi-a zis că a cerut un punct de vedere de la departamentul juridic pentru o banală cerere. I-am spus că miercuri am proces cu CEO, am ordonanţă prezidenţială cu pământul socrului meu, care este plecat din localitate. Bineînţeles că nu pot să mă prezint, pentru că eu nu am liber de la serviciu. Este dreptul meu”, a spus Bogdan Bejinaru.

Bejinaru este sindicalistul care a dat publicităţii fotografiile care arătau cum sunt transportaţi minerii prin carieră, în picioare, în spatele maşinilor de teren ale şefilor, după care a fost sancţionat cu trecerea de pe post de economist pe post de muncitor necalificat. Acesta crede că administraţia vrea să-l împiedice ca să ajungă la proces. „Mai mult ca sigur unul dintre motive este procesul. Al doilea motiv este sindicatul. Am vorbit inclusiv cu Laura Manea, şefa de la jurişti, şi a zis că din punctul ei de vedere nu este nicio problemă. S-a terminat programul şi nu am primit nimic, aşa că miercuri va trebui să vin la serviciu”, a precizat Bejinaru.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: