Universitatea Cluj – Energia Pandurii 28-26 (15-15)

Handbaliştii de la Energia Pandurii au pierdut în această seară jocul din ultima etapă a Ligii Naţionale, scorul final al partidei cu Universitatea Cluj fiind de 28-25 după ce la pauză cele două echipe se aflau la egalitate, 15-15.

Handbaliştii gorjeni au început mai bine jocul şi după 12 minute de joc conduceau cu scorul de 6-5, până la pauză scorul fiind echilibrat şi intrându-se la cabine cu 15-15. Scorul s-a menţinut egal şi după primele zece minute din repriza a doua, 19-19 în minutul 40 pentru ca după alte zece minute gazdele să conducă la două goluri avans, scor 24-22 în minutul 51. Până la finalul partidei diferenţa de două goluri s-a păstrat iar meciul s-a încheiat cu scorul de 28-26, în favoarea celor de la U Cluj care au redus astfel şansele gorjenilor de a sărbători finalul de an pe locul trei în clasament.

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu, s-a arătat dezamăgit de atitudinea handbaliştilor săi care au jucat ca şi cum ar fi deja în vacanţă. „S-a văzut clar diferenţa de atitudine. Ei au jucat cu forţă, cu dorinţă de victorie, în vreme ce unii dintre jucătorii noştri arătau de parcă erau deja în vacanţa de iarnă. Vor vedea ei cum este când îşi vor aştepta salariile după Crăciun! Este inadmisibil să ratezi atâtea situaţii de pe semicerc. Probabil a fost şi vorba de oboseală, dar nu poate fi scuzabilă evoluţia lor. L-au făcut mare pe portarul lor, pe Levente Szabo!”, a declarat Gore Popescu pentru www.sportingorj.ro, imediat după finalul meciului de la Cluj.
Gorjenii mai au totuşi o şansă de a încheia acest tur de campionat pe locul trei, având „nevoie” de o victorie a celor de la Braşov în meciul de mîâne cu Ştiinţa Bacău sau măcar de un rezultat de egalitate, ambele rezultate fiind puţin probabile în condiţiile în care Rom Cri Braşov nu are nici o victorie în acest tur şi ocupă ultimul loc în clasament.


Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: