Universitatea Craiova a prelungit contractul lui Florin Gardoș

update, ora 14.00: Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că Florin Gardoș și-a prelungit contractul până la finalul acestui sezon competițional cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Știrea inițială: Un alt jucător cu nume a plecat din Bănie fiind vorba tot de un fundaş, compartiment din care au plecat cinci jucători. Florin Gardoş, care a avut mari probleme medicale, şi-a reziliat contractul cu echipa din Bănie şi caută să prindă acum un nou transfer, a informat telekomsport.ro.

Craiova s-a despărţit de încă un fundaş central şi a rămas în lot doar cu trei apărători de meserie. Este al cincilea fundaş care se desparte de Craiova în această perioadă, după Kelic, Ferreira, Martic şi Dielna.  Patru dintre aceştia erau fundaşi centrali. În acest moment, Cristiano Bergodi se poate baza doar pe trei apărători centrali de meserie: Bălaşa, Acka şi Cosic.

Oficialii Craiovei continuă în această perioadă să facă schimbări masive în apărare. Echipa din Bănie s-a despărţit şi de Florin Gardoş, care nu prea a jucat în ultimii ani din cauza problemelor medicale grave.

Ajuns la 31 de ani, Florin Gardoş este departe de forma care i-a adus transferul de la FCSB la Southampton, în 2014, când englezii au plătit nu mai puţin de 6,8 milioane de euro pentru el. După acel transfer, Florin Gardoş a început să aibă grave probleme medicale şi n-a mai reuşit niciodată să atingă forma pe care a avut-o înainte.

În 2018, Florin Gardoş s-a transferat la Craiova, însă nici aici nu a avut prea mult succes şi a fost împrumutat la Poli Iaşi. A revenit în Bănie la începutul sezonul şi nici de această dată nu s-a impus printre jucătorii importanţi. Mai ales că problemele fizice l-au împiedicat să aibă continuitate. Acum, Florin Gardoş caută un nou transfer, la o echipă care să-i ofere mai multă încredere.

Vizualizări: 727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: