Unui pensionar i-au paralizat trei degete după o recoltare de sânge

Un pensionar din municipiu s-a trezit cu trei degete paralizate la mâna stângă, acesta fiind nevoit să apeleze la Colegiul Medicilor, în speranţa că i se va face dreptate. Bătrânul a ajuns inclusiv pe patul de spital după o banală recoltare de probe de sânge, iar acum vrea ca durerea de care a avut parte să-i fie "răzbunată".

Ion Stanciu are 73 de ani şi afirmă că o asistentă de la un laborator medical privat i-a provocat problemele de sănătate. Pensionarul spune că s-a plâns încă de atunci de dureri, a fost internat şi la spital, unii medici suspectându-l de zona zoster, după care, s-a decis să depună reclamaţie la Colegiul Medicilor. Stanciu afirmă că a încercat să stea de vorbă cu reprezentanţii laboratorului medical şi tot timpul a fost tratat cu uşi închise.

A făcut plângere la Colegiul Medicilor

"La începutul lui septembrie m-am dus să-mi iau probele de sânge şi să-mi fac analizele că auzisem că nu se mai fac gratis, că o să se scumpească şi nu m-am gândit că o să dau de necazurile astea. Sunt om care am trecut prin patru operaţii grele la viaţa mea şi acum am trei degete paralizate cred că din nepriceperea asistentei. I-am spus atunci domnişoarei respective că mă cam doare, dar a zis că-mi trece. Mi-a băgat acul şi nu mai puteam de durere. A scos acul doar când i-am zis că nu-mi mai simt degetele. Mi-a pus o compresă şi m-a înţepat în dreapta, de unde a luat sânge fără probleme. Stânga, în schimb, mi s-a înnegrit şi nu mai puteam de durere. M-am dus şi la spital şi aşa am rămas, iar acum am şi sensibilitate la frig, dar numai la mâna asta, la cealaltă nu am nimic", povesteşte pensionarul.

El a mers în cursul zilei de ieri la Colegiul Medicilor, unde a lăsat o plângere, fiind convins că, astfel i se va face dreptate. Pensionarul spune că îşi doreşte ca alte persoane să evite durerile prin care a trecut el. "Puteau să aibă bunul simţ şi să discute cu mine, dar nu s-a dorit sub nicio formă evitarea acestei situaţii. De câte ori am fost după doamna doctor mi s-a spus că nu este, că e plecată, că să nu o mai aştept. Sper ca măcar de data aceasta, aici la Colegiul Medicilor să mi se facă dreptate", a menţionat pensionarul.

Vizualizări: 867

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: