Uu deputat de Dolj, interimar la PNL Gorj

Ionuţ Stroe, deputat de Dolj, ste numele vehiculat ca fiind viitorul preşedinte interimar al PNL, filiala Gorj. Liberalii gorjenii cred că această variantă de conducere a filialei gorjene până la organizarea alegerilor judeţene este bună.

Despre Ionuţ Stroe nu se cunosc prea multe lucruri în Gorj. Singurul care dă ca sigură această informaţie este Pantelimon Manta, fostul deputat, care spunea despre Dan Ilie Morega că nu va mai sta mult în fruntea partidului. “Ionuţ Stroe este o variantă care ne convine, până la organizarea alegerilor. Dan Ilie Morega a părăsit barca aşa cum era normal. Ştia că va fi înlăturat de la conducerea PNL Gorj şi a preferat să îşi dea demisia. Cu siguranţă va lua cu el şi câţiva oameni, dar nu ne temem, lucrurile vor merge cu siguranţă bine“,  a declarat Pantelimon Manta.

Printre cei care au şanse să ajungă în fruntea PNL  sunt Radu Angheloiu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean şi Gheorghe Orzan. Deocamdată nu a fost stabilită data alegerilor judeţene.

Candidează şi Manta

Fostul deputat Pantelimon Manta spune că se va întoarce în PNL, după ce Morega a demisionat. “Este clar că voi reveni în partid. Va trebui să muncim pentru a adâduce lucrurile acolo unde trebuie, suntem convinşi că nu va fi greu, deoarece unii vor pleca cu Morega, alţii însă se vor întoarce. Eu sunt hotărât să candidez chiar pentru funcţia de vicepreşedinte“, a mai declarat Manta.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: