Vacanţe de vară mai ieftine, dacă plătiţi din timp

Vacanţa de vară poate costa mai puţin dacă biletele vor fi procurate de la începutul anului. Atât hotelierii români cât şi cei străini acordă reduceri cuprinse între 10-25% pentru rezervările făcute şi achitate integral în această perioadă.

Agenţiile de turism din Gorj se întrec în oferte care mai de care mai avantajoase pentru vacanţa de vară. Prin Programul “Înscrieri timpuri”, gorjenii pot beneficia de sejururi pe litoralul românesc sau străin mai ieftine cu până la 25%. Reducerile variază atât în funcţie de destinaţia aleasă pentru petrecerea concediilor cât şi de data până la care se achită valoarea biletului. Pentru a putea beneficia de discounturi biletul trebuie achitat cel târziu până la sfârşitul lunii aprilie. Şi în acest an litoralul din Bulgaria, Spania, Turcia sau Grecia pare să fie o concurenţă serioasă pentru litoralul românesc.

În Bulgaria, pentru o familie, un sejur cu 7 nopţi cazare şi all inclusiv la un hotel de patru stele costă 700 de euro. În cazul în care rezervarea va fi făcută şi achitată până pe 29 aprilie, valoarea biletul va fi redusă cu 20% sau cu 10% în cazul în care biletul va fi plătit până pe 31 mai.

Şi în Spania, la Costa Brava sau Palma de Mallorca avem reduceri între 8-13%. Un sejur pentru două persoane, cu 7 nopţi de cazare all inclusiv sau demipensiune, la un hotel de 3-4 stele plus biletele de avion costă 1000-1200 de euro. În cazul în care biletele se achită până pe 10 martie se acordă o reducere de 13%, iar până pe 28 aprilie o reducere de 8%.

Reduceri cuprinse între 18-25% se acordă şi în cazul hotelurilor, de trei şi patru stele din Antalya. Aici preţul unui sejur de 7 nopţi cazare, ultra all inclusiv şi biletele de avion costă în jur de 1000 de euro pentru o familie, a mai spus Diana Vlădoiu, operator turism.

Litoralul românesc face concurenţă doar la preţuri

Şi hotelierii românii acordă reduceri turiştilor care îşi procură biletele în această perioadă, făcând concurenţă străinilor chiar dacă acelaşi lucru nu se poate spune şi de condiţiile de cazare oferite. Astfel, la un hotel de trei stele din Mamaia, o familie plăteşte în perioada sezonului estival aproximativ 1000 de euro. Preţul include 7 nopţi cazare şi demipensiune. Pentru rezervările făcute şi achitate integral până la data de 31 martie se acordă o reducere de 25%, iar  până la data de 15 mai o reducere de 15%. La un hotel de 4 stele din Neptun, în perioada sezonului estival se va plăti pentru o cameră dublă între 2800-3000 lei. În preţul biletului sunt incluse 7 nopţi de cazare şi mic dejun. Pentru rezervările şi biletele cumpărate până la 15 ianuarie se acordă o reducere de 20%, iar pentru cele procurate până la 31 martie se acordă o reducere de 15%.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: