Vara aceasta ne cumpărăm produse din cristal Bohemia de la Class Gifts

Vara aceasta cumpărăm piese din cristal Bohemia! Zeci de produse din cristal ne așteaptă la magazinul online Class Gifts. Seturi de pahare, vaze, seturi de ceai și cafea și multe altele. Vara aceasta ne completăm colecțiile de obiecte decorative din cristal. Să aflăm împreună ce produse decorative putem cumpără de la magazinul online de cadouri Class Gifts.

Produse din cristal și seturi de icoane din argint

Primul lucru care te atrage la Class Gifts sunt produsele din cristal de Bohemia. Acest minunat cristal este iubit de multă lume, inclusiv de români. La Class Gifts puteți găsi multe astfel de produse.

Ne-am gândit să vă oferim câteva detalii cu privire la acest magazin. Class Gifts dispune de o varietate de produse, lucrate din cristal Bohemia sau argint. La ei găsiți inclusiv ceramică grecească lucrată manual și cu foiță de aur. Principalele categorii de produse puse la dispoziția clientilor sunt:

 1. Argintărie (în special icoane, tacâmuri, rame foto și decorațiuni din argint);

 2. Cristal Bohemia și Sticlă Bohemia;

 3. Cadouri femei;

 4. Cadouri bărbați;

 5. Cadouri de ocazie;

 6. Pentru casă;

 7. Chinelli Luxury Gifts;

 8. Sheffield Luxury Gifts.

În continuare vom vorbi despre câteva dintre aceste produse oferite de Class Gifts. După ce citiți acest articol, pregătiți-vă lista de cumpărături!

Vaze din cristal de Bohemia, cadouri ideale pentru doamne

Nu se cuvine să nu vorbim de un tip special de cadouri, cele pentru doamne. Acestea merită să primească doar cele mai bune daruri. Noi ne-am gândit la vaze din cristal de Bohemia. Doamnelor le face plăcere să primească în dar buchete de flori.

Vazele din cristal de la magazinul Class Gifts sunt din cristal de Bohemia. Puteți alege dintre mai multe modele și mărimi. Vazele sunt făcute special pentru a fi așezate în orice colțișor al casei. Ce cadou mai minunat poate o doamnă primi dacă nu o vază din cristal?

Încălzitoare de cognac din argint pentru domni

Doamnelor le-am făcut plăcere prin prezentarea vazelor din cristal de Bohemia. Acum este și momentul domnilor să fie impresionați cu produse speciale. În această secțiune vom aminti de încălzitoarele de cognac din argint de la Chinelli Italy. Da, Class Gifts are produse de la această firmă!

Un cognac este remediul perfect după o zi lungă petrecută la muncă. Încălzitoarele de argint de la Class Gifts îți păstrează cognacul la temperatura pe care ți-o dorești. Un încălzitor de cognac din argint este cadoul perfect pentru partenerul tău sau pentru un prieten drag ție.

Pahare cristal – care este băutura ta preferată?

Un vin roșu este întotdeauna mai bun când este savurat dintr-un pahar de cristal. Class Gifts are seturi de pahare din cristal pentru băutura ta preferată. Știați că au o bogata diversitate de pahare atât pentru vinul alb, cat și pentru vinul roșu?

Câteva seturi de pahare din cristal pe care dorim să vi le prezentăm sunt:

 1. Pahare de vin alb model Dora;

 2. Pahare de vin roșu model Falco;

 3. Pahare de apă model Ara;

 4. Pahare de cognac model Sheffield.

Copiii se pot bucura de statuete din argint de la Class Gifts

Nu în ultimul rând, Class Gifts are și produse destinate copiilor. În această categorie intră statuetele și figurinele din argint. La acest magazin se pot găsi figurine cu îngerași păzitori sau animale din lumea necuvântătoare, precum bufnițele sau pisicile.

Aceste statuete sunt micuțe și pot fi așezate oriunde în camera copiilor. Sunt obiecte decorative minunate care pot fi dăruite drept cadouri. Copiii se pot bucura de produse decorative din argint. Un îngeraș păzitor, de exemplu, este cadoul perfect pentru copilașul pe care doar ce l-ai botezat.

Ce vom cumpăra de la Class Gifts în lunile care urmează? Să facem o recapitulare:

 • seturi de pahare din cristal pentru băutura preferată;

 • vaze cristal pentru doamne;

 • încălzitoare de cognac din argint pentru domni;

 • statuete și figurine din argint pentru copii.

Vara aceasta are multe surprize pregătite pentru tine. Unele dintre ele se găsesc la magazinul online Class Gifts sub forma produselor din cristal și argint.

Bucură-te de produsele de calitate înaltă de la acest magazin.

Vizualizări: 1,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: