Vezi cine este Ion Călinoiu

Ion Călinoiu este cunoscut ca fiind preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, dar potrivit ultimei declaraţii de interese, acesta are mai multe funcţii de preşedinte.

Ion Călinoiu are şi alte activităţi, nu numai cele de la CJ Gorj. Acesta este preşedinte fondator la Asociaţia „Inimi de gorjeni“, membru în Societatea Naţională Ştiinţa solului, preşedinte de onoare la Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Gorj, dar şi preşedintele Consiliului Consultativ al Universităţii „Constantin Brâncuşi“. Ion Călinoiu este şi membru în Asociaţia Profesională a Juriştilor din Administraţia Publică Gorj, preşedintele Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social, membru în Asociaţia de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, membru în Uniunea Consiliilor Judeţene din România şi preşedintele Comitetului local pentru dezvoltarea patrimoniului social în învăţământul liceal şi tehnic.

În plan politic, Ion Călinoiu este preşedintele executiv al PSD Gorj şi vicepreşedinte PSD la nivel naţional. Culmea este că se pare că cele mai multe din aceste titluri sunt dobândite recent pentru că în declaraţia de interese din anul 2012 apare doar că este membru la ADR Sud Vest Oltenia. În plus, Asociaţia „Inimi de gorjeni“ la care este preşedinte fondator a fost constituită în 2007. De atunci, această asociaţie a obţinut sume de la Consiliul Local Târgu Jiu, care ar fi trebuit declarate de Călinoiu, chiar dacă au fost folosite în scop umanitar.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: