Vezi pagubele incendiului de la casa poliţistului Leuştean!

Poliţiştii, sub coordonarea unui procuror, efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care a survenit un incendiu la un imobil aflat în construcţie. Imobilul aparţine poliţistului Aurel Leuştean.

Incendiul a distrus acoperişul şi etajul unu al casei.

„În noaptea  de 6 octombrie a.c., orele 00:56, Poliţia Municipiului Tg. Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că la un imobil aflat în construcţie, amplasat pe raza cartierului Iezureni, a izbucnit un incendiu.

La faţa locului s-au deplasat lucrătorii I.S.U. Gorj, care au localizat şi stins incendiul. În urma incendiului, au fost înregistrate doar pagube materiale, la acoperişul şi etajul unu al imobilului ce aparţine lui L.A., din municipiul Tg. Jiu.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere“, se arată în comunicatul IPJ Gorj.

O echipă operativă constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, formată din poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale şi specialişti criminalişti, efectuează activităţi de cercetare şi investigare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu, pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care a survenit incendiul şi stabilirii răspunderii judiciare.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: