Vicepreşedinte PSD, despre funcţii: Tragem nădejde!

Vicepreşedintele PSD Gorj Ciprian Florescu a declarat într-un interviu la Radio Infinit că este destul de greu să mai obţină funcţii în administraţia centrală, dar organizaţia de la Gorj trage nădejde. Florescu mai spune că discuţii se poartă şi acum, dar afirmă că nu s-a confirmat numirea nici pentru Ion Işfan la Educaţie, nici pentru Andrei Maioreanu la Energie.

Reporter: Se mai poartă discuţii pentru obţinerea unor funcţii în Guvern?

Ciprian Florescu: Discuţii se poartă şi au existat la nivelul Uniuni Social Liberale, nu neapărat de PSD. Noi încercăm pe cât posibil să promovăm cât mai mulţi oameni şi de cât mai bună calitate în forurile superioare, în Guvern, în ministere, dar este destul de dificil pentru că acelaşi lucru încearcă orice organizaţie judeţeană. Tragem nădejde că discuţiile care vor mai exista în viitorul foarte apropiat ne vor da sorţi de izbândă măcar în unele dintre situaţii. E greu să te lupţi şi pentru ministerul Energiei, Educaţiei, nu e uşor. Deocamdată ne mulţumim că avem reprezentanţi ai judeţului nostru în Bucureşti.

Rep.: Au existat zvonuri despre numirea unor membri PSD.

C.F.: Zvonurile au tot circulat, ba pentru domnul Andrei Maioreanu, ba pentru domnul Ion Işfan. Eu am sugerat că ar fi bine să nu ridicăm capacul de pe oală până nu suntem siguri, pentru că ar fi şi ei afectaţi. Apar astfel de zvonuri, se confirmă sau nu. Până atunci sunt doar încercări, zbateri.

Rep.: Se vorbeşte despre o supărare a lui Victor Ponta pe organizaţia de la Gorj. Adevărat?

C.F.: Nu. Pot să infirm ca urmare a unei discuţii pe care am avut-o cu domnul prim-ministru. Spunea că este mulţumit de ceea ce s-a întâmplat la Gorj. Ţinând cont de contextul de la acel moment. Rezultatul nu a fost unul rău, ci unul obţinut ca urmare a unei desfăşurări de forţă fără precedent în Gorj.  

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: