Vin din Petrila să fure la Bumbeşti Jiu

În noaptea de 28 spre 29 noiembrie, la orele 02:48, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu au fost sesizaţi prin  apelul de urgenţă 112 de către un localnic, despre faptul că în zona unui magazin din satul Bumbeşti, zona SADU II, se află câţiva bărbaţi cu un autoturism înmatriculat în judeţul Hunedoara şi este posibil ca aceştia să încerce să sustragă bunuri.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii de siguranţă publică. Lângă autovehiculul suspect, parcat în imediata apropiere a magazinului, a fost identificat Dumitru R.V., de 23 ani, din municipiul Lupeni, judeţul Hunedoara. De asemenea, poliţiştii au constatat că fereastra magazinului fusese forţată, geamul fiind spart.

Suspectul a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei. Pe parcursul cercetărilor, Dumitru R.V. a recunoscut că împreună cu alte 2 persoane, identificate ca fiind Adrian F.P., de 20 ani, din oraşul Petrila, judeţul Hunedoara şi Mihai V., de 18 ani, din municipiul Lupeni, judeţul Hunedoara, au spart geamul ferestrei cu intenţia de a pătrunde în magazin pentru a sustrage bunuri, însă, observând maşina de poliţie, ultimii doi au fugit de la faţa locului.

Ulterior, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu i-au depistat şi pe ceilalţi doi suspecţi.

În cauză a fost întocmit dosar penal, suspecţii fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: