Vlaicu vrea directori în SNLO şi complexuri

Partidul Democrat Liberal este dispus să încheie un protocol cu partidul condus de Marius Vlaicu, UNPR. Cum a auzit de această intenţie, cum a şi găsit câteva funcţii pe care să le solicite.

Marius Vlaicu spune că îşi doreşte, pentru colegii săi, funcţii de conducere la SNLO, CE Turceni, Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor, Agenţia de Plăţi în Agricultură, Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Vamă.

Pedeliştii transmit că discuţiile despre funcţii trebuie să rămână pe plan secund. În privinţa funcţiilor pe care Marius Vlaicu şi le doreşte pentru membrii partidului său, acestea ar fi următoarele: Alexandru Glomnicu- director tehnic sau comercial la Societatea Lignitului Oltenia, Dumitru Iacob-director adjunct la CE Turceni, Ionuţ Apostoiu- director adjunct la APIA,  Laurenţiu Aninoiu, director adjunct la AJOFM, funcţia de comisar şef la OPC şi o funcţie de conducere la Vama Târgu-Jiu.

„Precizez că noi avem resurse umane care pot să facă faţă managementului deconcentratelor“, a spus Vlaicu la Radio Infinit.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: