Vor punctele înapoi la Odorhei

Echipa de handbal a Energiei vrea să recupereze punctele pierdute acasă cu Dinamo. După victoria de vineri cu Steaua (33-31), gorjenii joacă astăzi la Odorhei. Meciul se joacă de la ora 18:30 şi e în direct pe Digisport 3.

După meciul cu bronzul Ligii Naţionale din sezonul trecut, doi dintre elevii lui Andrieş vor pleca la echipa naţională a României.

Deplasare grea

Noua Energie merge cam şchiop în acest start de sezon. Rezultatele nu au fost foarte slabe, 3 victorii din 6 meciuri, dar nici nu sunt pe măsura aşteptărilor. Momentan trupa lui Andrieş e cu o victorie în minus faţă de grafic. Eşecul cu Dinamo de pe teren propriu atârnă greu iar de atunci a mai urmat o înfrângere clară la Bacău şi o victorie la limită cu Steaua acasă, 33-31. Energia merge azi la Odorhei cu gândul să-şi revină. Adversarul nu e însă unul facil. Odorheiul are 4 victorii din 6 etape şi a pierdut doar cu granzii Constanţa şi Bacău, ambele în deplasare. „Suntem gata de Odorhei. E un meci de la care eu am mari aşteptări, sper ca şi jucătorii să înţeleagă asta. Ne aşteaptă un meci destul de greu şi trebuie să recuperăm punctele pierdute cu Dinamo. Odorhei a terminat anul trecut pe locul 3, anul acesta au anunţat obiective măreţe, sper ca băieţii să se motiveze şi să facem un joc bun”, spune Andrieş. După meciul cu Odorhei, Liga Naţională se va întrerupe timp de aproape o lună de zile pentru acţiunile loturilor naţionale.

Se lasă cu amenzi ?!

Jocul slab al Energiei din acest start de sezon nu putea fi trecut uşor cu vederea de cei din conducere. O înfrângere drastică la Odorhei s-ar putea lăsa cu amenzi. „Mă bazez pe o mobilizare şi o atitudine din partea lor pentru că dacă nu vom avea atitudine şi un rezultat destul de bun, atunci cred eu că se vor lua şi anumite măsuri. Iar aceste măsuri vom vedea care vor fi din partea conducerii. Nu s-a discutat de amenzi, s-a discutat că nu suntem în obiectiv şi trebuie să recuperăm punctele pierdute acasă. Nu trebuie să ne gândim că vom pierde, trebuie să mergem activi şi mobilizaţi pentru acest joc. Nu-şi doreşte nimeni să avem o atitudine ca la meciul cu Steaua”, mai spune antrenorul Energiei.

2 – jucători ai Energiei vor merge la echipa naţională după meciul de la Odorhei: Asoltanei şi Acatrinei. „Ţinând cont că ei au mai fost la loturile naţionale şi după forma lor din acest început de campionat, cred că merită să fie acolo”, a spus Andrieş.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: