Vulpe, validat consilier local al PP-DD

Mihai Vulpe, cunoscut sub numele de Bacio, va fi validat astăzi în funcţia de consilier local în Consiliul Local Târgu Jiu. Vulpe va ocupa această funcţie după ce Gheorghe Pecingină şi-a dat demisia din partid. În şedinţa de astăzi, pe lângă proiectul de hotărâre de validare a acestuia, vor mai fi suspuse votului şi alte hotărâri.

Este vorba despre un proiect privind rectificarea bugetului local pe anul 2012 şi un altul pentru modificarea componenţei comisiei nr. 2 pentru amenajarea teritoriului, urbanism, protecţia mediului. De asemenea, consilierii vor vota sau nu preluarea imobilului 3121, situat în zona Vădeni – Turcineşti şi a imobilului Cazarma 1059, situat în Tg-Jiu, str. Narciselor, din proprietatea publică a statului în administrarea Consiliului Local al Municipiului Tg-Jiu, dar şi preluarea cu titlu gratuit a imobilului Cazarma 341 din proprietatea publică a statului şi din administrarea Ministerului Apărării Naţionale, în proprietatea publică a Municipiului Tg-Jiu şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului Tg-Jiu.

De asemenea, în următoarea şedinţă de Consiliu Judeţean în locul lui Mihai Prunariu va fi validat consilier Aurel Slapciu.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: