Zeci de kilograme de peşte, oprite de la comercializare

Inspectorii Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor Gorj au verificat agenţii economici care comercializează peşte şi preparate din peşte. În urma controalelor s-a constatat faptul că erau expuse la vânzare produse expirate. Astfel, s-au oprit definitiv de la vânzare aproximativ 65 de kilograme de peşte şi preparate din peşte în valoare de 1100 lei. “În urma verificărilor am sancţionat 10 agenţi economici din Târgu Jiu şi Motru din cauză că produsele erau expirate şi nu erau depozitate în locuri corespunzătoare. Valoarea totală a amenzilor s-a ridicat la suma de 19.000 lei”, a declarat Mihaela Răducan, inspector şef OPC Gorj. (D.M.)       

Alte ştiri pe scurt

Cât câştigă românii în străinătate               

       

Cei aproximativ 2,9 milioane de români care lucrează în străinătate au economisit anul trecut 12 miliarde de euro, potrivit unei cercetări realizate de Fundaţia Soros România şi International Agency for Source Country Information. Economiile totale ale românilor din străi­nătate ar putea fi mult mai mari, având în vedere că studiul s-a realizat în perioada septembrie 2009 - septembrie 2010.

Ambasadorul SUA crede că românii fac averi din corupţie

Ambasadorul SUA în România, Mark H. Gitenstein, a afirmat marţi, la Constanţa, că, în momentul de faţă, Fiscul din România are dificultăţi în analizarea averilor cetăţenilor români, care de foarte multe ori sunt acumulate şi prin modalităţi de corupţie. “Ceea ce am intenţionat când am spus că este necesară modificarea articolul 44 (din Constituţie, n.r.) se referă şi la faptul că, în momentul de faţă, Fiscul din România are dificultăţi în analizarea averilor cetăţenilor români, care de foarte multe ori sunt acumulate şi prin modalităţi de corupţie”, a explicat ambasadorul.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: