Ziua Recunoştinţei, în faţa Prefecturii

Ziua Recunoştinţei va fi marcată astăzi la Târgu Jiu începând cu ora 10.00, în Piaţa Prefecturii. Zeci de elevi vor depune coroane de flori la monumentele eroilor. Împlinirea a 21 de ani de la Revoluţia din 22 decembrie va fi marcată printr-un ceremonial religios urmat de scurte alocuţiuni ale autorităţilor.

Ştiri pe scurt:

Fără sorcove şi petarde în centrul municipiului

Târgujienii nu vor putea comercializa sorcove şi petarde din zona centrală a municipiului. Comercianţii vor putea să vândă produse de acest gen doar în locuri special amenajate. Primele sorcove au fost expuse deja pe aleile laterale ale Pieţei Centrale şi în apropierea bisericii din zona Pieţei 9 Mai. Acestea vor mai putea fi comercializate şi în zona CAM şi Paralela 45 la mese cu umbreluţe. Comercianţii vor trebui să plătească municipalităţii o taxă de 8 lei/mp/zi. (D.M.)

Manifestări prilejuite de Revoluţia din 1989

Împlinirea a 21 de ani de Revoluţia din 1989 este marcată la Târgu Jiu printr-o serie de evenimente care vor avea loc astăzi în Piaţa Prefecturii. Manifestările vor debuta la orele 10.00 cu un ceremonial evocator civil, militar şi religios. După discursurile autorităţilor se va intona Imnul Eroilor şi se vor depune coroane şi jerbe de flori la Placa memorială din Piaţa Prefecturii. Zeci de coroane de flori vor fi depuse de către elevi şi instituţiile publice la Monumentul eroului Valentin Merişescu, Monumentul eroului Dumitru Petrescu, Monumentul eroului Cătălin Haidău şi Monumentul Eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989. (D.M.)              

Poştaşii, ajutoarele lui Moş Crăciun

Poştaşii din Gorj au venit în sprijinul lui Moş Crăciun şi l-au ajutat să adune mai multe daruri pentru copii aflaţi în dificultate din judeţul Gorj. Prin campania „Fiecare copil merită un cadou de Crăciun” s-au strâns peste 460 de jucărioare, care au fost împărţite micuţilor de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă şi la Complexul de Servicii Comunitare din cadrul DGASPC Gorj. (M.N.)

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: