Accident sau apel fals? Două persoane ridicate de polițiști

Întâmplare stranie în zona Lido din Târgu Jiu, în care au fost implicați un pieton băut și o șoferiță beată. Localnicii au anunțat că în zonă este un cetățean căzut, cel mai probabil băut. Un om care era în stradă să facă semn ambulanței a fost lovit ușor de o mașină condusă de o șoferiță beată. Au fost câteva ore de confuzie, deoarece inițial s-a crezut că mașina a lovit omul beat, ceea ce nu s-a confirmat.

Totul s-a petrecut, luni seara, în zona Lido, din Târgu Jiu. Bărbatul a sunat la 112 să spună că a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. „A fost lovit de o mașină. Era condusă de o femeie. Aceasta se afla clar sub influența băuturilor alcoolice. A abandonat mașina acolo, s-a dus acasă să se schimbe și apoi s-a întors în bar”, a spus un trecător susținând teoria pietonului care acuza că a fost lovit de mașină.

Femeia a fost găsită într-un local din zonă și dusă la audieri. Femeia care și-a lăsat mașina în fața barului și a intrat să mai bea o bere avea o concentrație de 1,22 ml/l alcool pur în aerul expirat. "Polițiștii vor întocmi dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului", anunță IPJ Gorj.

Poliția a susținut inițial că accidentul nu s-a confirmat, în sensul că omul care era căzut nu a fost lovit de mașină. Ulterior a revenit cu precizarea că un alt pieton a fost lovit ușor.

“Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că în zona Parcului Lido ar fi o persoană cazută. Până la sosirea polițiștilor la fata locului, unul dintre cetatenii care asteptau sosirea ambulantei în acea zonă ar fi fost acroșat ușor de un autovehicul, condus de o femeie de 42 de ani, din Târgu Jiu, fără a-i fi provocata vreo leziune. Femeia a coborât din autovehicul, lansandu-l în statia de autobuz din zona respectiva, continuându și deplasarea pe jos, cate un bar din apropiere, unde a fost depistată ulterior de către polițiști. Cetățenii au sesizat polițiștii cu privire la faptul că femeia părea a fi sub influența alcoolului in momentul când a coborât din autovehicul”, a explicat poliția.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 2,830

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: