Alin Simoiu, de la Insula Iubirii, a dat lovitura cu o afacere în România!

Alin Simoiu este una dintre cele 10 ispite masculine din sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1. Tânărul în vârstă de 29 de ani a ales să se înscrie la emisiune la îndemnul prietenilor săi și a venit pregătit să își îndeplinească cât mai bine rolul pe care îl are. 

Insula Iubirii este una dintre cele mai urmărite producții de acest gen, cuplurile alegând să se înscrie în emisiune pentru a-și pune la încercare relația și pentru a vedea dacă reușesc să treacă testul infidelității. În ”calea” lor stau ispitele, pregătite pentru a le pune la grea încercare iubirea.

Alin Simoiu este una dintre cele 10 ispite masculine din sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1. 

Cel care a devenit preferatul Biancăi Giurcă este în vârstă de 29 de ani și a decis să participe la emisiune la îndemnul prietenilor săi, pregătit să își joace cât mai bine rolul. Iar forma fizică este un atu care îl ajută din plin.

Tânărul este un bărbat foarte atrăgător, cu un corp bine definit, care reușește să atragă mereu toate privirile. După cum chiar el a mărturisit, reality show-ul de la Antena 1 reprezintă un proiect care se pliază foarte bine cu stilul său de viață, fiind hotărât să-și arate calitățile de cuceritor.

Alin Simoiu nu a avut o situație tocmai bună în trecut, astfel că după terminarea liceului acesta a plecat în Germania, acolo unde a lucrat câțiva ani și a reușit să strângă bani. Și-a investit mai apoi toate economiile, devenind astăzi un antreprenor de succes.

Astfel, ispita masculină de la Insula Iubirii are în prezent o flotă de mașini Uber, vinde mașini aduse din Germania, dar și produse pentru agricultură, afaceri care îi aduc sume frumoase de bani în buzunar.

Când vine vorba de latura sentimentală, Alin Simoiu nu s-a sfiit să recunoască faptul că este o persoană căruia îi place aventura. Se consideră un adevărat Don Juan și nu s-a sfiit să recunoască faptul că a avut chiar șapte relații în același timp. Acum, rămâne de văzut încotro va merge legătura pe care a format-o în emisiune cu Bianca.

Galerie foto


Vizualizări: 3,056

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: