Andrei Ivan e optimist înainte de reluarea sezonului

Andrei Ivan e hotărât să aducă titlul în Bănie după 32 de ani. Atacantul a preluat banderola de căpitan și își ia în serios rolul motivând colegii.

Andrei Ivan a marcat singurul gol al Universității Craiova din amicalul cu Partizan Belgrad (scor 1-1), ultimul joc de pregătire al oltenilor înainte de reluarea Superligii. Atacantul oltenilor, care a purtat și banderola de căpitan, a restabilit egalitatea în minutul 77, după ce a transformat un penalty obținut de Ante Roguljic.

Remiza cu Partizan Belgrad l-a încărcat cu optimism pe Andrei Ivan, care le-a mărturisit reporterilor la finalul meciului că are planuri mărețe cu Universitatea Craiova în acest sezon. Visul cel mai mare al atacantului este de a opri hegenomia CFR-ului: „Sunt optimist! Suntem doar la 7 puncte de locul 1, sperăm să facem un meci bun la Botoșani, să câștigăm, să fie bine. Domnul Neagoe a venit cu idei bune, suntem de puțin timp împreună. Nu schimbăm noi antrenorii, și noi vrem victorii, trofee, dar sunt meciuri și meciuri. Uneori, nu putem câștiga. Ne dorim să oprim seria celor de la CFR Cluj, vom vedea. Eu mi-am prelungit contract cu Știința încă patru ani, vom vedea ce va mai fi”.

Vizualizări: 228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: