Apa japoneză, băutura asiaticilor longevivi

Nu este vorba neapărat de apă, ci de un fel de ceai îmbunătățit cu  lămâie, un elixir care te ajută să slăbești, să ai o imunitate de fier, o tensiune bună și un colesterol normal.

Apa japoneză sau remediul imbatabil împotriva excesului ponderal topește grăsimea de pe abdomen, spate și coapse. În plus, vei părea mai tânăr cu 10 ani. Această băutură îți va accelera metabolismul și te va ajuta să scapi de depozitele de grăsime fără a-ți pune sănătatea în pericol. Ai nevoie de 1,5 l de apă plată, câteva felii de ghimbir și zeama de la o lămâie.

Pune apa la fiert și atunci când clocotește adăugă feliile de ghimbir. Stinge focul și așteptați să se răcească, după care adaugă zeama de la lămâie. Bea această mixtură în ritm regulat, pentru a îmbunătăți starea de sănătate și pentru a scăpa de grăsime.

Apa japoneză normalizează tensiunea arterială și previne formarea cheagurilor de sânge și, în același timp, bombardează corpul cu antioxidanți, ținându-l departe de diverse afecțiuni

Apa japoneză poate ajuta în afecțiuni ca artrita sau guta pentru că îmbunătățește circulația sângelui, datorită conținutului de fier și zinc. Ambele minerale accelerează fluxul sangvin și remediază probleme datorate unei circulații deficitare. Băutura previne înfundarea arterelor și previne boli cardiovasculare, îmbunătățește digestia și absorbția nutrienților, stimulând secreția de bilă.

Vizualizări: 2,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: