Atacant de la Atletico Madrid la Pandurii ?!

Pandurii sunt gata să transfere jucători din capitala Spaniei! Nu e vorba însă de vreun fotbalist de la celebra Real Madrid, ci de la sora mai mică Atletico. Christian Mejia, un tânăr columbian ce tocmai şi-a terminat junioratul la echipa lui Forlan şi Aguero a venit la Târgu Jiu în probe. Intermediarul afacerii este impresarul de casă al pandurilor, Adrian Ilie.

Christian Mejia este ultima găselniţă a lui Adrian Ilie. Fostul mare fotbalist devenit între timp impresar încearcă să pună din nou mâna pe un comision gras din partea pandurilor. Se ştie că marea majoritate a jucătorilor veniţi în probe la Târgu Jiu au fost aduşi fie de Adi Ilie, fie de sârbul Zvonko Milojkovici. Columbianul Mejia care a încheiat junioratul la Atletico Madrid ar putea fii însă atacantul de care are mare nevoie Ionuţ Badea. Mejia s-a antrenat deja ieri cu Pandurii şi are la dispoziţie fix o săptămână să-l convingă pe Badea de calităţile sale. Mejia a fost adus după ce gorjenii l-au ratat la mustaţă pe Paul Batin de la CFR Cluj. Tânărul sud american are un nume identic cu cel al conaţionalului său de la Poli Timişoara şi a impresionat la primul antrenament prin viteza sa explozivă. „Atât eu cât şi antrenorul Ionuţ Badea ne dorim neapărat cel puţin un atacant şi un mijlocaş ofensiv la echipă în cel mai scurt timp” a dezvăluit preşedintele Eugen Pârvulescu în emisiunea Sport Report de la Gorj TV.

Vine şi un fost coleg al lui Cristiano Ronaldo?

La Târgu Jiu ar putea ajunge şi un fost coechipier al lui Cristiano Ronaldo. Luis Carlos Lourenco da Silva a fost coleg cu galacticul Ronaldo la juniorii lui Sporting Lisabona, dar a făcut parte şi din lotul Portugaliei la Campionatul European de Tineret din 2004, participând totodată şi la Olimpiada din aceeaşi vară de la Atena. Luis Carlos nu a apucat însă să îmbrace tricoul primei reprezentative a Portugaliei dar a bifat 22 selecţii şi a marcat 5 goluri în cea de tineret. Ar putea veni acum la Pandurii după ce în ultimele 3 sezoane a evoluat în Grecia pentru Panionios şi Kerkyra. La Panionios a fost mai mult rezervă, între 2007 şi 2009 reuşind să bifeze doar 11 meciuri. Din 2009 s-a mutat la Kerkyra însă vrea să părăsească echipa elenă din cauza problemelor financiare. Nefiind recomandat de Adi Ilie sau Zvonko rămâne de văzut dacă portughezul va fi luat în seamă sau va fi ignorat aşa cum s-a întâmplat cu mulţi jucători care între timp au ajuns să strălucească. Îi putem menţiona aici doar pe Moraes, giuvaierul Bistriţei, Rodriguinho ajuns între timp la liderul din Brazilia, Fluminense sau Marcelo Filho care a fost transferat în această vară de PSV Eindhoven!

Burdujan, iluzie sau soluţie?

O variantă iluzorie pare aducerea lui Lucian Burdujan de la Vaslui, un jucător cu un contract uriaş (n.r. în jur de 200.000 de euro pe an) şi care a fost pus pe lista de transferuri de tehnicianul spaniol Lopez Caro. „Salariul foarte mare al lui ar putea fi o problemă. Cel puţin 10-12 antrenori din prima ligă şi l-ar dori pe Burdujan în echipă. Este un atacant cu experienţă care a marcat multe goluri şi ar fi un jucător interesant pentru mulţi antrenori deci şi pentru Ionuţ Badea”, a declarat preşedintele Pârvulescu. Este foarte greu de crezut însă că atacantul moldovean va fi de acord cu un transfer de la o echipă care se bate la titlu la una care încearcă să evite retrogradarea.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: