Au pierdut amicalul cu CSM Slatina

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut amicalul disputat în deplasare cu CSM Slatina. Meciul de verificare care s-a jucat pe Stadionul 1 Mai din Slatina s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru gazde prin golurile marcate de Alexandre Oliveira şi Dorin Toma.

Pentru că în Liga 2 este pauză competițională până pe datat de 25 noiembrie, echipele din eșalonul secund au căutat să rămână în formă prin organizarea unor jocuri amicale. ACS Viitorul Târgu Jiu anunțase un amical cu FCU Craiova dar a jucat până la urmă cu CSM Slatina.

Rezultatul acestui amical a fost anunțat de clubul gazdă care a precizat că CSM Slatina a folosit două echipe diferite în cele două reprize. „Echipa noastră a susţinut, astăzi, un joc de pregătire, în compania celor de la Viitorul Târgu Jiu. Golurile au fost marcate de Alexandre Oliveira şi Dorin Toma. Antrenorul echipei noastre, Daniel Oprescu, a utilizat formule diferite de start, în cele două reprize, astfel încât toţi jucătorii să evolueze cel puţin 45 de minute”, au anunțat cei de la CSM Slatina pe pagina oficială.

CSM Slatina e pe locul 9 în clasamentul Ligii 2 după 14 meciuri, cu 20 de puncte, la egalitate cu locul 10, FC Brașov. Distanța dintre formația lui Daniel Oprescu și locul 6, care duce în paly-off, e de cinci puncte.

ACS Viitorul Târgu Jiu e pe locul 14 în Liga 2, cu 15 puncte, la numai trei puncte de penultima poziție, a 19-a, Unirea Constanța

Vizualizări: 917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: