Competiții pentru tinerii pugiliști ai CSM Târgu Jiu

Tinerii pugiliști de la CSM Târgu Jiu, pregătiți de antrenorul Petrișor Gănănău, vor participa la Gala King of The Ring 2022, la Girișu de Criș, în județul Bihor. Gala la care vor lua parte trei dintre sportivii de la CSM va avea loc duminică, 20 noiembrie.

Secția de box a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru o nouă competiție care are loc la finalul acestei săptămâni. Trei dintre tinerii pugiliști pregătiți de Petrișor Gănănău vor participa la Gala King of The Ring 2022, la Girișu de Criș, în județul Bihor. CSM Târgu Jiu a anunțat oficial că va fi reprezentat la această competiţie de Amelian Istrătescu (16 ani), la categoria 75 de Kg - juniori, Andrei Frunzaru (17 ani), categoria 75 de Kg - tineret, şi Ianis Mateiescu (11 ani), la categoria 30 de Kg. Gala va avea loc duminică, 20 noiembrie.

După participarea, luna trecută, la Craiova, la Campionatul Național de Cadeți Masculin, juniorii pugiliști de la CSM Târgu Jiu vor urca din nou în ring. Fostul mare pugilist gorjean Petrișor Gănănău, cooptat în acest an ca antrenor în cadrul secției de box a CSM Târgu Jiu, se va deplasa, cu tinerii săi elevi, în vestul țării, lângă Oradea, la Girișu de Criș, acolo unde gorjenii vor să aibă o evoluție cât mai bună. ”Este și o bună oprtunitate pentru a pregăti viitoarele competiții. Eu îmi doresc cât mai multe meciuri pentru acești sportivi, îmi trebuie cât mult mai multe sparing-uri pentru ei, dar și meciuri oficiale. Facem acest lucru pentru că avem gânduri mari pentru anul viitor, când vrem să ne impunem cu acești copii atât în Cupa României, cât și în campionat”, a declarat înainte de plecarea spre Oradea, antrenorul Petrișor Gănănău pentru csmtargujiu.ro.

Vizualizări: 259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: