Bălăeț este director. Circul s-a terminat!

„Telenovela CSM s-a încheiat!” Anunțul vine chiar de la primarul Marcel Romanescu. Edilul a transmis că va semna contractul cu Robert Bălăeț, câștigătorul concursului pentru funcția de director al Clubului Sportiv Municipal. De săptămâni bune se aștepta validarea rezultatului și numirea sa în funcție, dar consilierii locali au blocat demersul în mai multe ședințe.

Secretarul primăriei, Grigore Jianu, s-a pronunțat deja asupra noului proiect de hotărâre. A transmis că este legal și poate fi semnat. Din acesta, a fost scoasă validarea proiectului de management. Acum, primarul Marcel Romanescu poate semna contractul cu Robert Bălăeț. “Deja domnul secretar s-a pronunțat. A spus că se poate semna acest contract. Mi-aș fi dorit ca hotărârea să fie completă. Până la urmă, responsabilitatea îmi revine și mi-o voi asuma. Nu era o grijă pentru că grijile de-abia acum încolo încep. A fost o procedură care trebuia încheiată să putem pune în funcțiune acest Club Special Municipal. Consilierii au eliminat proiectul de management și din titlu, și din conținut”, a explicat edilul.

Următorii pași sunt stabilirea bugetului și organigrama noului club sportiv, a mai anunțat Romanescu: „De-acum trebuie să vedem exact bugetul pe care trebuie să-l alocăm, organigrama, sunt mai multe discuții pe care le vom avea ulterior cu Robert Bălăeț. Și așa se termină telenovela CSM. Mă pot aștepta la orice. Dacă tot am organizat un concurs, dacă s-a validat rezultatul concursului, nu știu ce s-ar mai putea întâmpla chiar și în instanță”.

Vizualizări: 914

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: