Bălăşoiu: Habar nu am unde va fi sediul CE Oltenia

Coordonatorul Complexului Energetic Oltenia, directorul CE Craiova Constantin Bălăşoiu, a fost ieri ţinta mia multor declaraţii ale politicienilor gorjeni, însă cele mai dure au fost ale preşedintelui PDL, Ion Ruşeţ. După mai bine de o săptămână de la numirea lui Bălăşoiu, Ruşeţ îşi dă seama de „pericolul“ pe care acesta-l reprezintă. Motivul: CE Craiova nu are investiţii în mediu ci doar datorii la SNLO. Bălăşoiu refuză să comenteze aceste lucruri.

De ce credeţi că preşedintele PDL Ion Ruşeţ a spus că numirea dumneavoastră în fruntea CE Oltenia este un pericol şi o mare greşeală-

Nu comentez declaraţiile altora. Nu mă interesează ce spune domnul Ruşeţ şi nu vreau să comentez.

Sunteţi un pericol deoarece CE Craiova are datorii la SNLO şi este în urmă cu investiţiile de mediu…

Scuzaţi-mă vă rog, nu vreau să comentez. Eu îmi fac treaba şi cu asta basta.

Care sunt paşii pe care îi efectuaţi acum pentru constituirea companiei?

Aceeaşi paşi pe care i-am făcut şi data trecută cu societatea Electra. Am văzut în presă, văd că ştiu despre ce este vorba. Şedinţele interne, şedinţele AGA de aprobare a fuziunii, după aceea notificarea Consiliului Concurenţei, şi aşa mai departe. Se intră în procedura legală.

Am înţeles că dvs trebuie să convocaţi AGA. Aţi făcut acest lucru?

Deocamdată au fost convocate şedinţele de Consiliu de Administraţie. Sunt paşi legali. După aceste şedinţe se convoacă şedinţa AGA, pe care fiecare preşedinte le convoacă, nu convoc eu şedinţe AGA

Sediul companiei va fi la Târgu Jiu sau la Craiova?

Vă daţi seama că atâta timp cât hotărârea de guvern nu prevede sediu nu am de unde să ştiu. Va fi o decizie a ministerului. Habar nu am unde va fi sediul.

A consemnat Maria BÎRCU 

Vizualizări: 224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: