Bilanţ după o lună pe mare

Bibliotecarul Avram Iancu va fi unul dintre românii care, probabil, sâmbătă şi duminică nu va putea merge la referendum pentru că pe mare, acolo unde se află de o lună, nu există secţie de votare. Acesta îşi continuă deplasarea de la Sulina spre Istanbul înotând fără oprire, în ciuda greutăţilor, în fiecare zi pentru a-şi atinge obiectivul final. A trecut de zona portului Varna, acolo unde traficul naval a fost oprit pentru vreo două ore special pentru a-i fi uşurată deplasarea.

Într-o postare pe Facebook, sportivul a făcut bilanţul primei luni petrecute pe mare în această călătorie pe care o face tot fără vreun costum de protecţie, el mai având de înotat suficient de mult pentru a ajunge la punctul terminus al deplasării sale solitare.

„Am parcurs 345 km. În România 235 şi în Bulgaria, 110. S-au scurs 30 de zile, din care 5 au fost de pauză din diverse motive: sechestru pe insulă, vreme rea şi alte motive. Distanţa zilnică parcursă a fost de 11.5 km raportată la 30 de zile şi 13.8 km raportată la 25 de zile de înot efectiv. Sunt pe la jumătatea traseului. Doresc să mulţumesc echipei de suport: Doamna Vanea, Răzvan Căpăţînă, Adrian Zapis actualul suport pe apă. Dar şi foştilor caiacişti, Calin Ene şi Lucian Ionescu. Împreună suntem puternici! Trăiască România!”, le-a transmis Iancu susţinătorilor săi. (G.I.)

Vizualizări: 1,085

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: