Bogoi: Trebuie să muncim mai mult

Pandurii este pe locul 7 în clasamentul Ligii a 2-a, după primele 13 etape. Gorjenii au acumulat 21 de puncte, un număr mulţumitor pentru antrenorul Adrian Bogoi. Acesta a spus că rezultatele pot fi şi mai bune, dacă se munceşte mai mult.

Pandurii a învins sâmbătă, pe teren propriu, Sportul Snagov, echipă aflată la acel moment pe primul loc în clasament. Antrenorul Adrian Bogoi consideră că rezultatul de 2-0 este unul normal. „Nu ştiu dacă a fost surpriză, pentru că am spus şi înainte de meci că noi abordăm toate partidele la victorie, ne batem pentru fiecare punct. După primele 13 etape, diferenţa nu este chiar aşa de mare între noi şi prima clasată, sunt doar şase puncte”, a explicat antrenorul.

Bogoi spune că între Pandurii şi alte echipe este o diferenţă în primul rând de buget. „Sunt foarte multe echipe în partea superioară a campionatului angrenate în lupta pentru promovare, au pornit foarte bine campionatul, cu un lot numeros, valoros şi situaţii financiare foarte bune. Mai sunt nouă etape din tur, iar la sfârşit urmează să ne facem strategia pentru retur”, a spus Adrian Bogoi.

Antrenorul de la Pandurii se aşteaptă la meciuri şi mai bune ale elevilor lui. „Noi am pornit puţin mai greu, au venit jucătorii pe parcurs, dar încet-încet formăm o echipă competitivă şi ne batem de la egal la egal. Nu am avut constanţă, pentru că ultimele două meciuri le-am pierdut. Trebuie să muncim mai mult, dar sunt mulţumit cu numărul de puncte acumulat până acum”, a mai spus antrenorul gorjenilor.

Vizualizări: 734

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: