Cârciumaru: Nu mai candidez

Senatorul de Gorj Florin Cârciumaru a decis să nu mai candideze de la niciun alt partid, după ce PSD nu l-a pus pe loc eligibil pentru alegerile din 6 decembrie.

Cârciumaru spune că a depășit cu greu momentul, pentru că fusese asigurat până cu o oră înainte că nici nu se pune problema să nu fie primul pe listă la Senat. "S-a văzut că a fost un scenariu. Nu credeam că mi se poate întâmpla așa ceva", a spus Cârciumaru.

Florin Cârciumaru spune că a fost ofertat de mai multe partide și chiar a avut discuții cu Victor Ponta de la Pro România, dar a decis să nu mai candideze. "Sănătatea este cea mai importantă", a concluzionat senatorul de Gorj.

La PSD Gorj este tensiune mare. Ieri părea că fostul prefect Cristi Rujan va fi primul pe listă la Senat, miecuri de dimineață a fost dat ca sigur numele lui Mihnea Costoiu, dar spre seară deja nu se mai știa cine va fi. Nici pe lista pentru Camera Deputaților nu este sigur decât numele lui Mihai Weber pe primul loc. Locul al doilea părea ieri să fie al lui Claudiu Manta, dar între timp a apărut numele unui senator de Constanța care ar putea candida la Gorj.

Ce se află în spatele acestor schimbări cu iz de tranzacții comerciale vom afla sau nu în perioada următoare.

Vizualizări: 5,691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: