Căsuțele A-Frame din Gorj, preferate de turiștii care caută liniște și relaxare

Pensiunile din Gorj au început să facă ofertele pentru 1 Mai și pentru Paște. De exemplu, un complex de căsuțe din lemn în stil A Frame, din Bumbești-Pițic, ademenește oaspeții cu o oază de relaxare, liniște și un meniu inedit. 

350 de lei de persoană este oferta pentru 1 Mai la conacul din Bumbești-Pițic unde turiștii au parte pe lângă pensiune și de căsuțe individuale din lemn, decorate într-un stil unic, unde relaxarea e garantată. Deși căsuțele se află lângă drumul național, liniștea nu e deloc spartă de zgomotul mașinilor. E spațiu verde cât vezi cu ochii pentru cine caută o evadare în mijlocul naturii. 

Proprietarii complexului promit un meniu inedit și feluri de mâncare chiar și pentru vegetarieni. Copiii sub patru ani au gratuitate, iar pentru cei până în 12 ani se oferă un discount generos. 

Și de Paște a fost pregătită oferta. O noapte aici costă 450 de lei. E inclusă și masa festivă, iar gazdele dau asigurări că nu vor lipsi bunătățile specifice Sărbătorilor Pascale, dar nici altele după pofta musafirilor.

Galerie foto





Vizualizări: 6,052

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: