Celebru fotomodel român, arestat pentru viol!

Celebrul și controversatul fotomodel Andre Bîrleanu a fost arestat pentru viol și alte violențe. Acesta a fost reținut de polițiști în București, după ce o tânără a depus plângere împotriva lui Bîrleanu, pe care îl acuză că a bătut-o și a violat-o.

Conform Antena 3, Andre Bîrleanu a ieșit în oraș cu Andreea, pe care o cunoscuse pe rețelele de socializare. Când au ajuns în fața locuinței, în jurul orei 1:50 noaptea, acesta i-a cerut femeii să urce cu el în apartamentul din Sectorul 5 al Capitalei, dar Andreea a refuzat.

Conform surselor juridiciare, „Andreea a fost luată cu forța fiind târâtă și trasă de mâini pe casa scării până la liftul imobilului, iar după ce au ajuns în apartament, numitul Bîrleanu Vivien Adrian fără un motiv anume a lovit-o pe aceasta cu pumnii în cap, cu palmele peste față, nu i-a permis să părăsească apartamentul, după care, cauzându-i o stare de temere a obligat-o să întrețină relații sexuale cu acesta în mod repetat”.

Cercetarile sunt efectuate pentru infractiunile de viol, lovirea sau alte violențe și lipsirea de libertate în mod ilegal.

Fotomodelul a fost retinut pe o durată de 24 de ore, ulterior fiind dispusa măsura arestului preventiv pt 30 de zile.

Vizualizări: 2,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: