CNTV, locul trei pe ţară la Olimpiada de baschet şcolar

Echipa de baschet băieţi a Colegiului Naţional Tudor Vladimirescu s-a clasat pe locul trei pe ţară la Olimpiada Sportului Şoclar. Tinerii baschetbalişti antrenaţi de Laurenţiu Răuţ au câştigat duminică finala mică a competiţiei, după ce s-au calificat până în semifinale.

Cu cinci jucători în lot de la echipa locală de baschet, ACS Târgu Jiu, echipa de baschet a Colegiului Naţional Tudor Vladimirescu a reuşit să se claseze pe podium la faza finală a Olimpiadei Sportului Şcolar la baschet masculin, competiţie care a avut loc în week-end la Sighetu Marmaţiei.

Elevii gorjeni de la CNTV, antrenaţi de profesorul Laurenţiu Răuţ, s-au calificat la faza finală a olimpiadei după ce au câştigat faza de zonă de la Târgu Jiu. La Sighetu Marmaţiei, CNTV a participat alături de alte şapte echipe din ţară, de juniori 14 – 19 ani, calificate şi acestea în urma fazelor zonale. Tinerii pregătiţi de profesorul Răuţ s-au impus în primele meciuri din grupa şi au reuşit să joace sâmbătă în semifinale, unde au fost învinşi, dar au jucat finala mică a competiţiei unde s-au impus, scor 64 – 28 cu echipa CN Ştefan cel Mare din Câmpulung Moldovenesc, ocupând locul trei după acest turneu la care au fost prezente cele mai bune opt echipe din România la nivel şcolar. Echipa CNTV i-a avut în componenţă pe: Radu Neguleasa, Robert Nanu, Mircea Alexandru, Remus Răceanu, Alexandru Badiţa, Tedi Grama, Mădălin Ciocan, Răzvan Pavel, Cadu Albert şi Mihăescu Dan.

Pe lângă diplome şi medaliile pentru locul trei ocupat, elevii de la CNTV s-au mai întors de la Sighet şi cu diploma pentru Cel mai bun apărător  care i-a revenit lui Radu Neguleasa.

Galerie foto


Vizualizări: 1,942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: