Concurs pentru un post de conducere la AJOFM Gorj

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) organizează concurs de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de şef serviciu la Serviciul administrare buget din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj.

Candidații la acest post trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite în domeniul ştiinţelor economice, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. De asemenea, trebuie să deţină certificat de atestare în domeniul Sistemului European de Conturi (SEC), să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 5 ani și să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I.

Cei interesați să se înscrie la concurs pot depune candidaturile până în data de 4 februarie. Proba scrisă a fost programată pentru data de 18 februarie, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Vizualizări: 1,405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: