CSM Târgu Jiu face angajări

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu, condus de Robert Bălăeț, face angajări. Instituția a scos la concurs două posturi de inspector de specialitate IA. Unul este pentru Compartimentul economico-financiar și administrativ, iar celălalt la Compartimentului Juridic și Resurse Umane.

Candidații la postul disponibil pentru Compartimentul economico-financiar și administrativ trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă în domeniul științelor economice, dar și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției de minimum 7 ani. Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 11 iunie.

Cei care doresc să aplice pentru postul scos la concurs pentru Compartimentul Juridic și Resurse Umane trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă în domeniul științelor juridice și o vechime în domeniu de minimum 7 ani. În acest caz, proba scrisă va fi susținută de candidați în data de 17 iunie.

Pentru ambele posturi, termenul limită de depunere al candidaturilor este 30 mai. Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu funcționează sub tutela administrației locale din Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: