CSM Târgu Jiu întâlnește CSM București în Grupa 3 Valoare

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu începe, la finalul acestei săptămâni, returul din Grupa 3 Valoare a Campionatului Național. Duminică, 14 aprilie, echipa pregătită de Vali Popescu va juca pe teren propriu, contra CSM București.

Juniorii CSM Târgu Jiu încep returul din Grupa 3 Valoare cu gândul la o nouă victorie în grupă. Gorjenii primesc vizita bucureștenilor de la CSM, echipă care este pe locul 5 în serie, cu 2 puncte, în timp ce echipa lui Vali Popescu este pe 4, cu 4 puncte.

„Se anunță o confruntare dificilă, dar băieții lui Vali Popescu sunt hotărâți să înceapă returul cu o victorie. Un succes în fața grupării din capitală ar menține echipa din Târgu Jiu în cărți pentru calificarea în faza superioară a competiției”, anunță CSM pe site-ul oficial.

În tur, gorjenii s-au impus fără probleme, scor 39-29.

Antrenorul Vali Popescu a declarat înaintea acestui joc că speră ca elevii săi evolueze la capacitate maximă pentru a-și trece în cont o nouă victorie: ”Încă păstrăm șanse de calificare, dar trebuie să câștigăm cu CSM București. Am reușit să câștigăm și jocul din tur, pe terenul lor. Sunt convins că dacă vom juca la adevărata noastră valoare vom câștiga și acum”.

Partida contează pentru etapa a 6-a din G3V și va începe la ora 11:00.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Darius Beuran, Narcis Popescu, Ianis Penescu, David Popară, Andrei Mornea, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete, Alexandru Anghel, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Cătălin Popescu, Adelin Negrea. Antrenor: Valentin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIORI 3

EDIȚIA 2023-2024

FAZA II

GRUPA 3 VALOARE / ETAPA 6

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

DUMINICĂ, 14 APRILIE 2024, ORA 11.00

CSM TÂRGU JIU – CSM BUCUREȘTI

Vizualizări: 946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: