Cu nasul în conturile de Facebook ale angajatelor. Primar: Nu am făcut nimic greşit!

Un nou scandal a izbucnit la Albeni. Primarul Ionuţ Stan este în centrul unui nou abuz după ce a luat acasă două calculatoare ce aparţin angajatelor instituţiei. Edilul spune că a vrut să verifice dacă salariatele sale îl vorbesc de rău pe Facebook!

Cele două angajate de la Urbanism şi Serviciul Juridic susţin că primarul a venit luni, la finalul programului, şi a ridicat calculatoarele fără niciun fel de explicaţie. „Pur şi simplu, a intrat în birou, a cerut calculatoarele. A venit cu alţi doi angajaţi şi le-a scos firele, apoi le-a dus în maşină. Nu am prea avut timp nici să reacţionăm. Ne-a spus doar că le ia să verifice. Ce să verifice, nu a vrut să ne spună. Nu e normal ce se întâmplă. Eu nici nu am ştiut de ce le-a luat. Am aflat abia a doua zi că a vrut să vadă dacă noi stăm pe Facebook”, ne-a spus Delia Malacu, jurista primăriei.

Nici colega ei de birou nu a primit mai multe informaţii. „Nu ştiu ce a căutat pe calculatorul meu. Eu am adresele de email gata logate, se conectează automat. Nu ştiu dacă a citit ceva. Nici nu aveam vreun secret, dar nu cred că aşa se acţionează. Eu i-am trimis o adresă. I-am solicitat să îmi spună ce a verificat şi ce nereguli a constatat dumnealui pe calculatorul meu, dar nu am primit niciun fel de explicaţie”, a spus Livia Coancă, consilier la Serviciul Urbanism.

 „Îmi aduc injurii pe internet”

Explicaţia primarului este halucinantă: „Eu răspund de toate bunurile primăriei, le am în gestiune. Nu cred că e nimic greşit că am luat calculatoarele acasă. Nu am făcut nimic greşit. Le-am spus să nu mai intre pe Facebook când sunt la serviciu. Cele două au creat conturi false şi îmi aduc mie injurii pe internet. Vorbesc urât. Nu pot să reproduc ce scriu acolo cele două angajate sub alte nume. Se referă la viaţa mea privată. Eu am luat calculatoarele la finalul programului. Nu a fost perturbată activitatea. Le-am adus a doua zi la opt dimineaţa. Pe unul dintre calculatoare, chiar am găsit că se logase cineva cu unul dintre conturile false”, a spus primarul Ionuţ Stan.

În cazul în care cele două angajate vor depune plângere împotriva primarului, acesta ar putea fi cercetat pentru infracţiunea de violare a corespondenţei.

Vizualizări: 15,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: