Tânărul înjunghiat în faţa barului şi-a pierdut piciorul. Agresorul, încătuşat pentru o lună! (VIDEO)

Tânărul înjunghiat în plină stradă, la Bumbeşti-Jiu, şi lăsat să zacă într-o baltă de sânge, a rămas fără un picior, medicii fiind nevoiţi să-l amputeze, pentru a-l putea menţine în viaţă. Agresorul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Victima susţine că doi bărbaţi l-au lovit, după cum se vede şi pe imaginile camerelor de supraveghere, însă doar unul dintre agresori a fost încătuşat. Răspunsul poliţiei este halucinant.

Întâmplarea a avut loc în ultima zi a lunii ianuarie, în jurul orei 23.30. Camerele de supraveghere au surprins atacul. Doi bărbaţi l-au alergat pe Iulian. Unul l-a pus la pământ şi l-a înjunghiat de mai multe ori, iar celălalt l-a lovit cu picioarele. Victima a rămas într-o baltă de sânge, în plină stradă. A fost găsit inconştient şi trimis în stare gravă la spitalul din Timişoara. Medicii au trebuit să îi amputeze piciorul, aceştia apreciind încă de la început că viaţa victimei a fost pusă în pericol.

„De când s-a întâmplat incidentul nu m-a contactat niciun poliţist. Acum mă simt mai bine. Mă duceam spre casă şi m-au atacat. Îi cunoşteam. Poliţia nu a făcut nimic. Nu am primit niciun apel. Dacă ies de aici şi o să merg pe stradă, o să mă omoare? Au probleme amândoi. Unul dintre ei a mai băgat cuţitul în unul”, a spus Iulian, în exclusivitate, la Antena 3.

Sora tânărului de 23 de ani susţine că a durat şase ore până când ambulanţa l-a transportat pe Iulian la un spital din Timişoara, pierzându-se astfel timp preţios. „La spital nu a mers conştient, a intrat în şoc. L-au trimis cu piciorul legat, nu au făcut absolut nimic, doar l-au legat... Singurul lucru care poate să îi dea puţină speranţă e să se facă dreptate. Putea fi salvat... Noi sperăm să mai meargă, sunt posibilităţi. Îi este frică, are dureri foarte mari”, a povestit Teodora, la Antena 3.

Răspunsul poliţiei: A vrut să ajute victima!

Poliţia a venit cu noi precizări după aceste declaraţii: „În urma cercetărilor efectuate nu a rezultat că la comiterea faptei să participe şi alte persoane în calitate de complice sau coautor, iar persoana care se observă în imagini alergând în urma autorului a încercat să intervină în apărarea victimei. Probele administrate au fost suficiente pentru luarea măsurilor preventive şi stabilirea împrejurărilor comiterii faptei. Partea vătămată nu a putut fi audiată întrucât a fost supusă unor investigaţii medicale complexe datorită plăgii tăiate de la nivelul membrului inferior stâng, fiind transportată în cursul aceleiaşi dimineţi la un spital din Timişoara unde i-a fost amputat piciorul”.

Contestă arestul preventiv

Judecătorii au admis propunerea procurorilor şi au dispus ca Flavius Constantin Deaconescu să rămână în spatele gratiilor timp de o lună, ceea ce înseamnă că până pe 2 martie acesta nu prea are şanse să revină în libertate. Individul a contestat mandatul emis pe numele său şi speră ca săptămâna aceasta să i se facă „dreptate” la Curtea de Apel Craiova, în sensul că poate obţine o măsură mai blândă din partea judecătorilor.

În urmă cu şase ani, Deaconescu a fost el victima unei infracţiuni de lovire sau alte violenţe, agresorul său primind atunci o condamnare de 1 an cu executare. În plus, în 2013, Deaconescu a fost şi el condamnat la 10 luni cu suspendare pentru infracţiuni rutiere, urcându-se la volanul unei maşini fără să aibă permis de conducere.

Vizualizări: 3,743

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: