Cum își fac campanie politicienii din Gorj: Plantează flori sau strâng gunoaie

Campania electorală nu pare să mai fie sinonimă cu dezbateri dure ori atacuri la persoană. Cel puțin asta dau de înțeles politicienii care vor să se lupte altfel: plantând flori ori strângând gunoaie. Și dacă cei de la ALDE au început campania prin acțiuni de plantare de flori în mai multe comune din Gorj, câțiva membri USR vor să câștige capital electoral adunând gunoaiele de la marginea unei păduri, în localitatea Crasna.

Fotografii cu mormane de gunoaie care zac lângă copaci au fost făcute publice de cei de la USR Crasna. Aceștia au anunțat că, miercuri, vor demara o acțiune de ecologizare în zonă. I-au provocat și pe localnici să participe și i-au îndemnat să strângă gunoaie înainte de celebrele grătare de 1 mai.

„Așa arată unele zone ale Crasnei: cu natura luptând din răsputeri să acopere ceea ce oamenii aruncă cu bună știință. Mâine (n.r. miercuri) vor fi curățate. Câțiva oameni s-au mobilizat să adune ceea ce n-ar fi trebuit niciodată aruncat altundeva decât în tomberon. Pe 1 mai ei vor pune curățenia înaintea grătarului. Vino și tu să ajuți, e nevoie de tine. Ne vom întâlni în centrul Cărpiniș la ora 9 și de acolo vom pleca spre zonele unde e nevoie de noi. Te așteptăm. Fii schimbarea de care e nevoie!”, a fost îndemnul celor de la USR.

Vizualizări: 778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: