Cum se încheie certurile din cuplul Alex Velea şi Antonia

Alex Velea și Antonia trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de iubire din lumea vedetelor autohtone. Cele două vedete formează un cuplu de aproape nouă ani și sunt hotărâți să ducă relația la un alt nivel.

Artistul a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale în urmă cu un an și așteaptă să facă nunta. Totuși, ca în orice cuplu, cei doi au parte și de momente de certuri și discuții mai aprinse. Alex Velea a vorbit recent despre modul în care se încheie certurile cu Antonia. Ea este una dintre cele mai frumoase femei din România, fiind apreciată pentru aspectul fizic fără cusur dar și personalitatea sa. Deși sunt destul de discreți când vine vorba despre viața de familie, cei doi artiști reușesc să mai dezvăluie uneori mici detalii din intimitatea lor.

Recent, în timpul unei discuții despre nunta ce urmează să aibă loc în curând, Alex Velea a făcut o mărturisire neașteptată. Pentru că mulți se întreabă dacă artistul traversează și momente de gelozie, dat fiind că are alături o femeie extrem de frumoasă și dorită, Velea a recunoscut că Antonia este un partener real pentru el, reușind să nu îi dea niciodată motive să fie gelos.

Chiar dacă există unele certuri, normale în orice cuplu, cântărețul mărturisește că știe mereu să aplaneze conflictele și să își împace viitoarea soție. „La ce femeie am, dacă eram gelos înnebuneam! Ea nu mi-a dat niciodată motive să fiu gelos, a știut mereu să mă susțină. Atunci când ne certăm, știu cum să o împac” a menționat Alex Velea în cadrul unui interviu televizat.

Alex Velea își surprindea iubita în urmă cu un an de zile, când i-a dăruit un inel spectaculos. De atunci, toată lumea așteaptă cu nerăbdare să o admire pe Antonia în rochie de mireasă. Din păcate, pandemia și situația actuală destul de incertă i-a determinat pe cei doi artiști să amâne fericitul eveniment.

Antonia și Alex Velea au împreună doi fii, pe Dominic și Akim, dar și pe fiica artistei din prima sa căsătorie, Maya.

Vizualizări: 1,302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: