Daniel Burlan îi dă replică lui Vasile Râbu

Directorul general al SNLO, Daniel Burlan, a reacţionat ieri la declaraţiile vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Vasile Râbu. Acesta din urmă a ţinut marţi o conferinţă de presă la sediul PSD în care a adus critici activităţii lui Daniel Burlan şi a spus că fostul director general Eugen Davidoiu a avut rezultate mult mai bune.

Burlan a comentat ieri la Radio Infinit cele spuse de Vasile Râbu: „Îmi pare rău că domnul Râbu nu a acceptat să vină la această dezbatere faţă în faţă, dar probabil că nu putea să îmi spună în faţă unele lucruri neadevărate, dar pe care le-a spus în lipsă”.

Daniel Burlan a precizat că ştie cum i-a predat Societatea Naţională a Lignitului în 2007 lui Davidoiu şi cum a preluat-o de la acesta în 2009. „În primele cinci luni ale anului 2007, sub conducerea mea, SNLO a avut o producţie de 9 milioane de tone de lignit şi un profit de 700 de miliarde. Davidoiu a terminat anul cu o producţie de 18 milioane şi un profit de 200 de miliarde, dar de fapt pe mandatul lui a fost pierdere. Şi în 2008, când a fost numai el director general, a încheiat anul pe pierdere, 250 de miliarde de lei. Mai mult, i-am predat în 2007 SNLO cu 1200 de miliarde de lei în cont şi am preluat-o cu zero lei şi credite de 300 de miliarde pentru plata salariilor. Astea sunt rezultatele lui Davidoiu într-un an şi jumătate”, a explicat Burlan.

Actualul director general al SNLO nu a uitat să reamintească faptul că Davidoiu este cel care a cesionat creanţe societăţii în ultimele luni de mandat şi astfel a mai pus o piatră de moară de gâtul societăţii. „Domnul Râbu ştie toate aceste lucruri, dar din interese strict politice declară altceva”, a concluzionat Burlan.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: