Doi foşti golgheteri la Pandurii ajută FC Hermannstadt să promoveze

Plecat recent de la Universitatea Cluj, fostul golgheter de la Pandurii, Andrei Blejdea, va continua în Liga 2 şi va lupta pentru promovarea în prima divizie cu FC Hermannstadt. Tot la Sibiu va ajunge şi un alt fost golgheter de la Pandurii, Ioan Hora, care a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului cu UTA.

Atacantul de 25 de ani a ajuns la un acord cu FC Hermannstadt, care l-a prezentat oficial pe pagina de Facebook, luni, 10 ianuarie, dar nu precizează și durata contractuală. Un alt atacant care poate semna cu FC Hermannstadt este Ioan Hora, şi el fost golgheter la Pandurii Târgu Jiu, care a ajuns la un acord pentru rezilierea contractuală cu UTA.

Blejdea a părăsit prematur Universitatea Cluj după ce a jucat în toate meciurile din prima parte a campionatului Ligii a 2-a. Atacantul speră ca acum să dea un randament mai bun și să pună umărul la promovarea sibienilor în Liga 1. ”Andrei Blejdea este primul fotbalist transferat de FCH în pauza competițională. Acesta a semnat cu noi din postura de jucător liber de contract, ultima echipă pentru care a evoluat fiind Universitatea Cluj. În prima parte a acestui campionat, pentru U Cluj, Andrei a marcat de trei ori și a oferit 5 pase de gol în 16 meciuri disputate în toate competițiile. Pe C.V.-ul său se mai regăsesc echipe ca Dinamo București, F.C.Argeș, Pandurii Târgu Jiu, Academica Clinceni, NK Domzale (Slovenia), Zarica Kranj (Slovenia), Braunschweig (Germania) și F.C.Will 1900 (Elveția). Tânărul în vârstă de 25 de ani este cotat la suma de 125.000 euro pe siteurile de specialitate și poate evolua ca mijlocaș lateral pe ambele părți ale terenului, dar și în ofensivă – vârf de atac sau mijlocaș ofensiv. Îi dorim mult succes lui Andrei și avem încredere că ne va ajuta în lupta noastră pentru revenirea în Liga 1!”, l-a prezentat FC Hermannstadt pe Andrei Blejdea.

Galerie foto


Vizualizări: 1,005

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: