Două posturi de inspector la AJPIS Gorj

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Gorj organizează două concursuri pentru ocuparea unor posturi de inspector, în cadrul a două compartimente ale instituţiei.

 

Pentru postul de inspector, clasa I, în grad superior pentru serviciul Inspecție Socială, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile Matematică şi Ştiinţe ale naturii, Ştiinţa sportului şi educaţiei fizice, Ştiinţe biologice şi biomedicale, Ştiinţe inginereşti, Ştiinţe sociale sau Ştiinţe umaniste şi Arte, vechime de minimum 7 ani, cunoștințe IT și permis conducere auto categoria B.

Cei interesaţi îşi pot depune dosarele până la data de 22 februarie 2023, la sediul agenţiei. Proba scrisă va avea loc pe data de 14 martie 2023.

Pentru postul de inspector clasa I, în grad superior pentru compartimentul economic, financiar, și contabilitate, resurse umane, administrativ și achiziții publice, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile Ştiinţe administrative, Ştiinţe economice sau Ştiinţe juridice şi vechime de minimum 7 ani.

Dosarele se depun până la data de 22 februarie 2023. Proba scrisă va avea loc la data de 15 martie 2023.

Vizualizări: 1,324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: