Elevii lui Găman, campioni ai ocaziilor dar și ai ratărilor!

Gilortul Cărbunești a legat două victorii în campionat după succesul obținut în deplasare, în fața satelitului celor de la FCU Craiova. Trupa pregătită de Mario Găman și Boby Staicu, superioară din punct de vedere al experienței, pornea ca favorită în fața mult mai tinerilor jucători craioveni.

În prima parte a jocului, gorjenii au avut numeroase ocazii de a marca ce au fost irosite cu generozitate. În repriza a doua antrenorul Mario Găman a făcut câteva schimbări tactice și Gilortul a început să joace altceva și au venit și golurile. „În minutul 59 Popescu centrează de pe stânga și Ionuț Gîlcescu reia spectaculos din marginea careului mic la colțul lung. Jucătorii Gilortului se descătușează și până spre final aleargă după golul victoriei. Injustețea rezultatului este înlăturată în minutul 90. Bogdan Dănăricu scutură plasa cu un șut din afara careului mare și trece Gilortul în avantaj. Marian Habet stabilește scorul final cu o execuție prin care trimite mingea lângă rădăcina barei porții gazdelor. Băieții noștri răzbună pe final toate ocaziile ratate și obțin o victorie meritată”, se arată în cronica de meci oferită suporterilor de pagina oficială a Gilortului.

Marți, 7 mai, începând cu ora 18:00, Gilortul va întâlni Universitaea Craiova 2 pe Stadionul Cristinel Răducan într-un meci contând pentru etapa a VII-a din play-out-ul seriei 7.

Vizualizări: 800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: