Energeticianul renunţă la cinci jucători

Echipa finanţată de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină a renunţat la o serie de jucători consideraţi de top. Energeticianul a pornit în această ediţie de campionat având ca obiectiv promovarea, dar după 14 etape este la jumătatea clasamentului.

Energeticianul a pierdut în etapa trecută pe teren propriu cu Academica Clinceni, scor 0-1, iar asta a dus la o serie de schimbări. Clubul a renunţat la fundaşii Cosmin Achim (23 de ani), Emil Ninu (32 de ani) şi Marius Tomozei (28 de ani), portarul Horaţiu Moldovan (20 de ani) şi mijlocaşul Viorel Nicoară (31 de ani). De curând, Energeticianul s-a despărţit şi de Octavian Vasile şi Lucian Iordache, doi dintre jucătorii rămaşi din lotul care a reuşit promovarea în Liga 2.

În etapa viitoare, echipa va avea un meci greu. Energeticianul va juca sâmbătă, de la ora 11:00, la Sportul Snagov (locul 3 cu 30 de puncte). După 14 etape, Energeticianul se află pe locul 10, cu 21 de puncte, fiind la egalitate cu Pandurii, care stă mai bine în clasament datorită golaverajului.

Vizualizări: 1,099

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: