FCU Craiova, prima echipă care câștigă pe Municipalul din Târgu Jiu

FCU Craiova a jucat vineri seară cel de-al doilea meci pe terenul de la Târgu Jiu, fiind prima echipă, dintre cele trei care evoluează pe acest teren, care obține o victorie. Oltenii s-au impus cu scorul de 4-0 în meciul cu a patra echipă din clasamentul seriei a IV-a, CSC Ghiroda.

FCU Craiova a reuşit prima victorie pe terenul de la Târgu Jiu în faţa a aproximativ 1000 de spectatori, nelipsiţi fiind, de la Tribuna a II-a, suporterii bine organizaţi de la Peluza Sud. FCU a făcut încă un meci bun în campionat, trecând la scor de CSC Ghiroda, echipa care ocupa înaintea acestui meci locul patru în clasament.  

Craiovenii au început jocul în forţă, iar Stoenac a fost la un pas să deschidă scorul încă din minutul 7, dar șutul său a nimerit bara porții oaspeților. Nici Raicea, Bălan sau Zimța nu au reușit să găsească poarta, deşi au fost aproape de a marca şi la cabine s-a intrat la egalitate, scor 0-0.

Eugen Trică a corectat la vestiare câte ceva în jocul echipei sale, iar după pauză oltenii s-au dezlănţuit. Claudiu Bălan a reușit să marcheze din lovitură de la 11 metri, după un fault în careu asupra lui Stoenac, după care a apăsat pe accelerație, iar Bălan a punctat din nou, în minutul 67, după o centrare excelentă primită din corner de la același Stoenac. Bălan a obținut și el o lovitură de la 11 metri şi Rogoveanu a marcat spectaculos din penalty, în minutul 86. Intrat și el pe teren în minutul 80, Robert Răducanu a plasat excelent mingea în poartă, după o lovitură de cap din careul de 16 metri.

Cu încă trei puncte din acest meci, FCU Craiova a ajuns la 35 de puncte şi se află la 13 puncte faţă de locul al doilea.  

Vizualizări: 2,049

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: