Fost prefect de Gorj: Marea majoritate a străzilor din Târgu Jiu au fost vândute

Fostul prefect al județului Gorj, Corneliu Răducan Morega, prim-vicepreședinte al USR Gorj, este nemulțumit de faptul că administrația locală nu a realizat parcări și doar s-a limitat să traseze „linii pe asfalt“.

„Traficul este infernal la anumite ore și îți rupi mașina pe străzile din oraș. Nu ai unde să îți parchezi mașina pentru că marea majoritate a străzilor au fost vândute. S-a dat cu acea vopsea, care este și foarte urâtă“, a spus Răducan, referindu-se la faptul că locurile de parcare au fost închiriate 24 de ore din 24.

Acesta se plânge că în anumite zone pur și simplu nu ai unde lăsa mașina, fără să încalci legea. „Dacă vrei să mergi la Piața Mare în zilele de vârf nu ai unde să îți parchezi mașina, pentru că cele două parcări sunt pline, iar cele de pe marginea bulevardului au fost vândute. Singura soluție este să faci parcări, dar parcări nu înseamnă linii pe asfalt. Trebuie făcute parcări subterane sau supraterane, pentru ca oamenii să își parcheze civilizat mașinile, nu pe stradă, care este făcută pentru a se circula pe ea“, a spus fostul prefect la o emisiune de la 1 Plus Tv.

Răducan acuză actuala administrație din Târgu Jiu că nu a făcut niciun loc de parcare, doar a trasat linii. „Au făcut străzi cu sens unic de mult timp și susțin că s-a rezolvat problema parcării pentru că «am mai făcut 50 de locuri de parcare», dar nu s-a făcut niciun loc de parcare. S-au tras doar 50 de dungi pe asfalt. Să nu vă spun că în unele zone s-au vândut și trotuarele, care au devenit locuri de parcare“, a mai acuzat fostul prefect.

Corneliu Răducan Morega ar putea fi candidatul USR la postul de primar în 2024, chiar dacă a declarat de mai multe ori că nu își dorește o astfel de candidatură.

Vizualizări: 8,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: