Gigi Becali nu face echipă de fete dar își cumpără una

Când a aflat de obligativitatea înfiinţării de echipe  feminine pentru echipele din Liga 1 Gigi Becali declara că nu își va înființa niciodată o echipă de fete. Recent  însă și-a revizuit intențiile și s-a horărât să investeacă în fotbalul femin, dacă acest lucru i se va impune de către FRF.

Gigi Becali spune că îi va oferi unei echipe de fotbal feminin, din București, 10.000 de euro pe lună pentru ca aceasta să evolueze cu emblema celor de la FCSB pe echipament. Finanțatorul roș-albaștrilor susține că, deja, a fost contactat de patronul unui club care este dispus să accepte condițiile impuse de acesta. „Dacă o să fie obligatoriu, cumpăr una. Îi dau 10.000 de euro sponsorizare și pun FCSB pe piept. Cum să meargă un bărbat în vestiar la femei? Eu spun cum văd eu lucrurile. În opinia mea, nu trebuie să facă femeia fotbal. Dacă trebuie, cum e în regulament… asta e. Deja ne-a rugat o echipă. Le dau 10.000 și joacă cu FCSB pe piept”, a spus Becali la PRO X.

Universitatea Craiova este primul club din Liga 1 care își înființează echipă feminină. Zilele trecute, Craiova a anunțat că începe selecția pentru echipa feminină U15. Astfel, clubul din Bănie va fi prima formație din Liga 1 care își înființează echipă de fete. „Universitatea Craiova este primul club din prima ligă care demarează acţiunile de selecţie pentru echipa de fotbal feminin, astfel că din sezonul viitor vom încuraja „leoaicele”. Sub îndrumarea antrenoarei Adriana Rogojină, invităm toate persoanele doritoare în cadrul selecţiei pentru echipa de fotbal feminin Under-15 a Universităţii Craiova”, a  anunţat  clubul din Bănie.

Selecţia  are loc pe data de 26 ianuarie, la Craiova, fetele fiind invitate să se prezinte obligatoriu în trening complet şi cu ghete de fotbal.

Vizualizări: 341

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: