Grigoraş, un antrenor trist din toate punctele de vedere

Pandurii au pierdut în prelungirile meciul de la Târgu Mureş. Un meci la care rezultatul corect era cel de egalitate după derularea sa. Un meci în care arbitrii au intervenit din nou, făcând antrenorul gorjenilor să se gândească chiar şi la o conspiraţie împotriva sa. Trimiterea lui Petre Grigoraş în tribună a lăsat echipa fără principalul său motor, acesta fiind de părere că dacă ar fi fost la marginea terenului jucătorii săi nu ar fi luat gol în prelungirile partidei.

Pandurii chiar s-au specializat în astfel de finaluri de infarct. Un coşmar pentru Grigoraş şi ai săi care şi la Timişoara s-au văzut egalaţi în prelungiri şi cu Rapid au primit gol tot pe final de joc. Un meci în care se putea rezolva măcar parţial problema retrogradării a fost pierdut nemeritat, iar Pandurii încă mai tremură pentru salvarea de la retrogradare.

La Târgu Mureş antrenorul pandurilor a avut poate mai mult de suferit decât la alte meciuri, dată fiind şi eliminarea sa. Ieri acesta era foarte trist şi avea mai multe motive pe care chiar le-a explicat: „Sunt trist că am pierdut în minutul 93, în prelungiri, sunt trist că ne-am îngreunat situaţia foarte mult şi nu am reuşit să rezolvăm ecuaţia retrogradării încă din etapa asta, trist că i-am pierdut pe Pintilii şi pe Lemnaru şi pentru partida următoare, trist că am fost eliminat de un îngâmfat de arbitru, sunt  trist din toate punctele de vedere”.

Mulţumit de evoluţia tinerilor

Mergând mai departe, Grig chiar îşi reproşează la acest meci unele schimbări neinspirate, probabil cea mai vizibilă fiind introducerea lui Hidişan. „Nu am fost inspirat la schimbările pe care le-am făcut”, a fost concluzia lui Grigoraş, care are totuşi şi motive de bucurie chiar dacă faţa îi e umbrită de prea multe tristeţi. „Sunt bucuros doar foarte puţin că am câştigat un portar şi am avut o linie de apărare formată din jucători foarte tineri. Din punctul meu de vedere s-au achitat destul de bine de sarcini şi chiar îi felicit. Îmi permit să felicit nişte jucători destul de tineri pentru debut şi pentru felul în care au încercat după puterile lor să se achite de ce au de făcut”.

Tehnicianul se referă la debutanţii în Liga I Lazar şi Tătaru, dar şi la tinerii lor colegi Pleaşcă, Rada sau chiar şi Grecu cărora nu a avut ce să le reproşeze din punctul de vedere al atitudinii.

Norocul a părăsit echipa

O altă concluzie a lui Grigoraş e că şi norocul i-a părăsit pe elevii săi care îşi creează ocazii, dar nu mai marchează, dar a părăsit  şi echipa sa care pierde mereu pe final de meci: „La toate absenţele pe care le-am avut în ultimul timp, nici şansa nu mai este de partea noastră. Am pierdut la Timişoara în prelungiri după ce am controlat jocul, am făcut doar meci egal cu Steaua după ce am controlat jocul şi puteam să câştigăm foarte clar, am pierdut cu Rapid şi se ştie cum şi care au fost motivele principale care au dus la această înfrângere. Pe lângă faptul că am pierdut trei puncte ne-au mai scos din joc încă trei jucători pentru meciul acesta”.

Pandurii au avut un meci greu şi la Târgu Mureş, un joc în care plecau cu şansa a doua după indisponibilităţile pe care le aveau. Dar cum s-a văzut până la urmă, poate şi cu puţină şansă, meciul se îndrepta spre un 0-0.  Şi gazdele au avut  câteva situaţii bune de a marca dar şi gorjenii aveau câteva posibilităţi de a înscrie prin Jaka Stromajer, Bogdan Apostu sau Voiculeţ. „A fost un joc de luptă şi angajament total dar nici zeiţa Fortuna nu a mai fost de partea noastră de data aceasta”, a încheiat Grigoraş care deja a început de ieri pregătirea jocului de duminică cu U Cluj.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: