Horoscop

Valabil pe 18/19 aprilie

Berbec: O să primiți un accept, vi se dă undă verde să dați un examen, sau să începeți lucrul. Poate fi ceva nou. O să aveți curaj să începeți ceva care poate fi greu de făcut, dar aveți încredere că o să duceți la bun sfârșit lucrul respectiv și poate vă mai ajută și alții.

Taur: O să valorificați niște produse, faceți rost de niște bani pentru alimente și cadouri de Paște, să le faceți, totuși, surprize alor voștri. O să luați bani, poate vin și din familie de undeva dacă nu vă mai descurcați și o să aveți cu ce să compuneți și voi o masă de sărbătoare, de Paște.

Gemeni: E cineva care vrea să fiți împreună, să vă și căsătoriți și dacă nu locuiți împreună așteaptă până o să ne putem mișca în libertate. Se poate să vă organizați altfel în sfera profesională, dacă lucrați de acasă. O să va găsiți rapid un stil propriu, iar dacă vă duceți la serviciu o să vă combinați cu cineva la treabă.

Rac: Poate deblocați o sumă de bani din cont ca să cumpărați ceva de care aveți nevoie acasă, fie ca să lucrați, fie pentru confortul familiei. O să aflați noutăți care să vă dea o nouă direcție de lucru. Poate veți avea și niște facilități, dar cel mai bine ar fi să găsiți voi niște scurtături, să terminați mai repede treaba.

Leu: Poate ați reluat legătura cu niște asociați din străinătate și ați găsit o formulă de colaborare în condițiile alea. Sunt câteva chestiuni de serviciu care se cer urgent rezolvate și poate o să aveți nevoie de ajutor, că sunt aspecte cu care nu v-ați mai întâlnit și e nevoie să vi se explice.

Fecioară: Poate mai schimbați câte ceva la regimul alimentar, ca să nu luați în greutate, faceți și un pic de sport. O să cereți poate niște bani unei bănci, ca să luați o aparatură cu care să lucrați în grădină, pe câmp, o fi vreo seră pe care o dotați cu tot ce trebuie.

Balanță: E cineva pe care-l așteptați de mult timp și puteți afla doar unele vești bune sau revine cineva care a fost plecat. O să colaborați cu niște persoane care sunt pe lungimea voastră de undă și o să dați randament foarte bun. Poate vă mai duceți și la job, mai stați și acasă.

Scorpion: E de lucru la serviciu, acasă iarăși sunt multe de făcut, dar e câte cineva care să vă ajute și o să vă descurcați frumos. Poate n-ați trimis la timp niște documente și nu vi se poate încheia o situație, or fi niște penalizări pe care le încasați, fiți pe fază.

Săgetător: Or să fie niște facturi de plătit, poate faceți și niște achiziții, e un du-te vino în dreptul contului. Vă intră niște bani și o să faceți comandă pentru ce preferați de Paște, să creați o atmosferă festivă, să gătiți ceva mai special.

Capricorn: Poate va trebui să faceți un efort financiar pentru cei mai în vârstă din familie, să le luați alimente și niște medicamente probabil. Apar tot felul de neprevăzute la voi și e bine să vă achitați de obligațiile financiare, să aveți grijă de sănătate și să-i ajutați și pe părinți dacă nu se descurcă.

Vărsător: E momentul să scăpați de o greutate de pe suflet și să lichidați un conflict, ca să aveți o stare de spirit bună și un tonus ridicat. Aveți planuri mari să reveniți în forță și să aveți asigurată latura financiară, că o să investiți bani pentru o renovare, o reconstrucție a casei.

Pești: Se poate să vă orientați spre alt parteneriat de afaceri, ca să mergeți la sigur. Nu vreți să dați rateuri. Poate negociați un contract. Se anunță bani în perioada asta și o să aveți pentru cheltuielile zilnice. Familia poate conta pe voi. Se poate să vină și un surplus bănesc.

Vizualizări: 243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: